Prodaja

Mostarac ima najprodavaniju knjigu u online knjižari

'Moja želja je bila kroz roman odvesti čitatelja na putovanje kroz misteriozni svijet najčuvanije tajne u povijesti".
Kultura / Knjige | 15. 02. 2018. u 01:26 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tek nekoliko dana od puštanja u prodaju, roman Harija Slipičevića 'Ključ besmrtnosti', došao je na prvo mjesto najprodavanijih naslova u kategoriji novih izdanja na online platformi za prodaju knjiga Knjiga.ba.

Osim što je prvi među novim naslovima, velika potražnja za romanom 'Ključ besmrtnosti' dovela ga je na drugo mjesto ukupnog poretka najprodavanijih knjiga na najpopularnijoj online knjižari u BiH. 'Ključ besmrtnosti' je odmah iza romana 'Porijeklo', svjetskog bestselera čuvenog pisca Dena Browna. Uspjeh je veći, ako uračunamo da se roman Dena Browna prodaje od prošle godine, dok je Slipičevićeva knjiga tek ušla u prodaju.

''Moja želja je bila kroz roman odvesti čitatelja na putovanje kroz misteriozni svijet najčuvanije tajne u povijesti. Jako sam ponosan na uspjeh koji je knjiga ostvarila u kratkom vremenu. To znači da su čitatelji prepoznali roman kao vrijedan", naglasio je autor romana Hari Slipičević.

'Ključ besmrtnosti' je prvi roman mostarskog pisca sa nizozemskom adresom, Harija Slipičevića. Objavljen je u izdavačkoj kući 'Rabic'. Prva promocija bila je u Mostaru, dok je iduća planirana za sredinu trećeg mjeseca u Nizozemskoj.

Napeta priča romana 'Ključ besmrtnosti' koja vodi čitatelje kroz suvremenu potragu za Knjigom Mrtvih, drevnim zapisom koji je pod zaštitom moćnog klana Ptolomejevića. Kroz splet povijesnih misterija, legendi, akcije i intrige, za Knjigom tragaju tajna društva, policijske agencije i vlade modernih država. U priču se na svoj 33. rođendan upliće Mac Lewit, znanstvenik i boem, dvojnik egipatskog boga Ozirisa, prvog čuvara Knjige Mrtvih.

Kopirati
Drag cursor here to close