Knjižnica

Ljubuški: Održana razmjena knjiga i radionica za djecu

Izuzev razmjene knjiga, Knjižnica Ljubuški je bila ispunjena brojnim osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji su se odazvali na radionicu kreativnog pisanja
Kultura / Knjige | 01. 05. 2019. u 09:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javna ustanova Kulturno-športski centar Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Čitateljskim klubom 'Tvrđava', organizirala je razmjenu knjiga.

Mada prvotno bijaše planirano razmjenu knjiga upriličiti na otvorenom, na Trgu dr. Franjo Tuđman, poradi kišovitog vremena ista je upriličena u prostorijama Knjižnice Ljubuški.

Brojne ljubitelje knjiga dočekivali su članovi čitateljskog kluba 'Tvrđava' s malom slobodnom knjižnicom gdje su se vršile razmjene i donacije pročitanih, starih i očuvanih knjiga, ali i stripova, časopisa te slikovnica. Ujedno, ovo je bila prigoda da se ljubitelji lijepe pisane riječi podruže i pridruže članovima čitateljskog kluba.

Foto: Knjižnica Ljubuški / Detalj s održane radionice

Izuzev razmjene knjiga, Knjižnica Ljubuški je bila ispunjena brojnim osnovnoškolcima i srednjoškolcima koji su se odazvali na radionicu kreativnog pisanja, koja će trajati tijekom cijelog mjeseca svibnja, pod stručnim rukovodstvom dr. sc. Anite Milićević.

Iz knjižnice podsjećaju, po okončanju radionice kreativnog pisanja, kratke priče i poezija nastale na istoj bit će objelodanjene u prigodnoj brošuri. Ujedno, polaznici radionice kreativnog pisanja svoje kratke priče te poeziju prezentirat će na manifestaciji 'Park pun priča', u okviru manifestacije 'Ljubuško kulturno ljeto 2019.', koja će se upriličiti 3. srpnja, navodi se iz te ustanove.

Kopirati
Drag cursor here to close