Hari Slipičević

''Ključ besmrtnosti'' stiže pred mostarsku publiku

Knjiga je već dostupna u nekim knjižarama u Sarajevu, u tijeku su pregovori za distribuciju knjige na području Hrvatske i Srbije, kao i pregovori oko promocije u Sarajevu.
Kultura / Knjige | 08. 01. 2018. u 13:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hari Slipičević će u utorak 9. siječnja od 19.00 sati u mostarskom hotelu Bristol promovirati svoj roman ''Ključ besmrtnosti'', istaknuto je na konferenciji za medije održanoj u ponedjeljak u Mostaru.

Izdavač knjige je izdavačka kuća ''Art rabic'' čiji je direktor Goran Mikulić nešto više rekao o izdavačkoj djelatnosti firme kojoj je na čelu, istaknuvši nekoliko autora s kojima su poslovali do sada.

Autor romana je rekao kako će osim njega na promociji sudjelovati Goran Karanović, Dragan Marijanović, u glazbenom dijelu programa će nastupiti polaznici Mostar rock škole, a posjetitelje očekuje i iznenađenje, o čemu organizatori promocije nisu otkrivali detalje.

"Roman je miks više žanrova, tu imamo akcije, povijesne fikcije, krimija, misteriju koja je protječe kroz cijelu knjigu. Misteriju najstarijeg tajnog društva koje krije tajnu ključa besmrtnosti u kojoj je Mark Levit povijesničar i profesor povijesti na fakultetu u New Yorku ulazi sa svoje 33-godine iz jednog lijepog života ulazi u misteriju koja mu je pripremljena od rođenja da bi zaštitio knjigu mrtvih. Nadam se da će ova misterija dotaknuti čitatelja i da će jedva čekati drugi dio romana", istaknuo je među ostalim autor romana.

Knjiga je već dostupna u nekim knjižarama u Sarajevu, u tijeku su pregovori za distribuciju knjige na području Hrvatske i Srbije, kao i pregovori oko promocije u Sarajevu.

Autor je rekao kako se pregovara o distribuciji i promociji knjige na području Njemačke i Nizozemske. Zainteresirani su pozvani na promociju knjige u utorak 9.1. od 19 sati u hotel 'Bristol'. Ulaz je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close