eMTeeM

"Žohari" slave

Mostarski teatar mladih sutra, u subotu, 15. svibnja na Memorijalnoj sceni 2532 sa početkom u 20,00 sati igra svečanu 25. reprizu predstave “Žohari” koja je nastala po tekstu Stanislawa Ignacy Witkiewicza.
Kultura / Kazalište | 14. 05. 2021. u 11:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svibanj je mjesec jubileja u eMTeeM-u. Mostarski teatar mladih sutra, u subotu, 15. svibnja na Memorijalnoj sceni 2532 sa početkom u 20 sati igra svečanu 25. reprizu predstave “Žohari” koja je nastala po tekstu Stanislawa Ignacy Witkiewicza.

Mladi eMTeeM-ovci su istražujući mogućnosti teksta "Žohari" našli puno sličnosti sa gradom u kojem žive i u kojem nisu zadovoljni sa onim šta im grad nudi. Rezultat tog istraživanja je vrlo precizna detekcija onih koji uništavaju i grad i njihove živote u gradu. Predstavom to vrlo slobodno, direktno i bez ikakvih zadrški i kažu.
Dođite u Titovu 128 i čujte šta mladi ljudi Mostara kažu o gradu u kojem žive.

''Oni će vam reći tko su žohari koji uništavaju grad i naše živote u njemu, a vi im svojim prisustvom dajte snagu u njihovom nastojanju da stvari mijenjaju na bolje. Predstava kao da poručuje: Djeluj, naša se sudbina rješava'', porucili su iz ove kuće.

Kopirati
Drag cursor here to close