Hit komedija

'Žikina dinastija u lijevoj našoj' stiže u Mostar

O aktualnim i ostalim političkim temama u svojim kolumnama poznati zagrebački odvjetnik Zvonimir Hodak iz tjedna u tjedan na duhovit način prikazuje u svojoj kolumni 'Lijevom našom'.
Kultura / Kazalište | 03. 09. 2018. u 09:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Žikina dinastija u lijevoj našoj' je urnebesna i zabavna predstava o hrvatskoj političkoj patologiji, koja je nastala po kolumnama Zvonimira Hodaka. Mostarci će je imati priliku pogledati, 20. rujna 2018. u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati.

O aktualnim i ostalim političkim temama  u svojim kolumnama poznati zagrebački odvjetnikZvonimir Hodak iz tjedna u tjedan na duhovit način prikazuje u svojoj kolumni 'Lijevom našom'.

Hodakove kolumne prepune su stvarnih osoba a neke od onih o kojima piše opravdano ih naziva –Žikina dinastija.Njegove tekstove za kazališnu izvedbu prilagodio Dražen Stjepandić.

'Žikina dinastija u lijevoj našoj' humorna je monodrama iz suvremenog života u Republici Hrvatskoj. Obično se kaže kako u Hrvatskoj nema humora, 'Žikina dinastija u lijevoj našoj'  to demantira.

Radi se o monokomediji koja traje 70 minuta i koju je režirao Šiško Horvat Majcan, koji u njoj ujedno i glumi.

Ulaznice za hit predstavu po cijeni 10 KM, u prodaji na blagajni Kosače od srijede, 5. rujna, svaki radni dan od 13 do 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close