Gradsko kazalište mladih Vitez

Za što ugodniji i kreativniji boravak doma

Gradsko kazalište mladih Vitez i Portal Vitez.info pokreću društvenu kampanju ''Ostani doma – Doma je najljepše''
Kultura / Kazalište | 23. 03. 2020. u 16:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao društveno odgovorne organizacije Gradsko kazalište mladih Vitez i portal Vitez.info u trenucima kada je svjetska, pa i naša javnost suočena s prijetnjom koronavirusa želimo dati svoj doprinos u borbi protiv nevidljivog neprijatelja.

Kako je sada uglavnom najbitnije biti odgovoran i discipliniran ovim putem pozivamo sve, a pogotovo mlade da pokažu odgovornost i ljubav, kako prema našim bližnjima, tako i prema društvu u cjelini. Upravo iz toga razloga pokrećemo kampanju „Ostani doma – Doma je najljepše“.

Želeći dati doprinos, ne samo deklarativno, nego i konkretno ovim putem pozivamo sve građane Bosne i Hercegovine da se uključe u kampanju i daju svoj doprinos podizanju kolektivne svijesti svih nas. Heroji ne moraju biti samo zdravstveni djelatnici, policajci, trgovci, šoferi, vatrogasci, novinari...heroj može biti svatko od nas. Dovoljno je ostati doma!

U sklopu kampanje pripremit ćemo cijeli niz sadržaja za vas, ali jednako tako pozivamo i sve vas da se uključite u kreiranje sadržaja i dodatnih ideja.

Jedan od sadržaja koje ćemo ponuditi jesu neke od predstave Gradskog kazališta mladih Vitez, koje se mogu gledati na youtube kanalu Vitez.info. Također, od utorka, 24. ožujka, startamo s natječajem za najbolji kreativni rad na temu #domajenajljepše.

Svi radovi moći će biti dostavljeni putem Facebook stranice „Ostani doma – Doma je najljepše“ ili putem e-mail adrese: [email protected].

Ukoliko nam dopuste uvjeti nastojat ćemo emitirati i nekoliko radio priča, a pripremat ćemo i vrlo korisne sadržaje za što ugodniji i kreativniji boravak doma. Pristupit ćemo i različitim formama neformalnog učenja i podučavanja na daljinu, te i ovim putem pozivamo sve one koji mogu dati svoj doprinos da se uključe u našu kampanju.

#ostanidoma #domajenajljepše

Kopirati
Drag cursor here to close