Mostar

Vodimo vas na mjuzikl kabare 'BH Broadway - Moja pjesma'

Mjuzikl kabare „BH Broadway -Moja pjesma“ sa mladim glumcima i umjetnicima pripremili su Aaron Thielen, umjetnički direktor čikaškog Marriott teatra, i muzički redatelj Ryan T. Nelson, profesor na Northwestern University i glazbeni direktor Marriott
Kultura / Kazalište | 13. 09. 2019. u 13:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu, 14. rujna u 20 sati na Velikoj sceni NPM-a bit će izveden mjuzikl kabare "BH Broadway - Moja pjesma" nastao u okviru projekta “BH Broadway”, kojeg provodi Veleposlanstvo  Sjedinjenih Američkih Država u BiH. Cijena ulaznice je 10 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 5 KM.

Turneja obuhvaća četiri bh. grada, Sarajevo, Prijedor, Mostar i Trebinje.

Mjuzikl kabare „BH Broadway -Moja pjesma“ sa mladim glumcima i umjetnicima pripremili su Aaron Thielen, umjetnički direktor čikaškog Marriott teatra, i muzički redatelj Ryan T. Nelson, profesor na Northwestern University i glazbeni direktor Marriott teatra. U kabareu, koji je spojio 12 mladih glumaca iz BiH i Srbije, nastupaju: Sanjin Arnautović, Nemanja Bajić, Nedim Džinović, Šejla Grgić, Tijana Jovanović, Srđan Kneginjić, Marko Mirković, Aida Mušanović-Arsić, Sofija Ristić, Ana-Marija Tomić, Marko Vujević i Nikolina Vujević.

Nagrađujemo vas sa 2X2 ulaznice gratis za predstavu! Svoje podatke pošaljite ne [email protected] - dvoje najbržih osvajaju ulaznice ;)

 

ULAZNICE

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 - 14 sati, na dan igranja predstave od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close