Mostar

U Lutkarskom predstava ''Tko umije njemu dvije''

Predstava Tko umije njemu dvije je autorski projekt Edija Majarona, a u predstavi igraju: Jadranka Popović Miljko, Anela Planinić, Marta Haubrich i Ivan Nevjestić.
Kultura / Kazalište | 04. 07. 2018. u 11:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 7.7.2018. u 11 sati Lutkarsko kazalište Mostar zatvorit će sezonu 2017./2018. izvedbom predstave Tko umije njemu dvije. Predstava govori o lukavoj lisici koja uz pomoć prijatelja vuka uporno pokušava nadmudriti mudroga zeca i njegova prijatelja ježića.

Što god lija smisli kao prevaru, zeko joj dvostruko vrati. Predstava Tko umije njemu dvije je autorski projekt Edija Majarona, a u predstavi igraju: Jadranka Popović Miljko, Anela Planinić, Marta Haubrich i Ivan Nevjestić. Ulaz na predstavu je slobodan.

U okviru tradicionalnoga "Foruma na šetalištu", koji se održava s ciljem informiranja što većega broja stanovnika Mostara s procesom kandidature Mostara za Europsku prijestolnicu kulture, Lutkarsko kazalište Mostar predstavit će svoj rad i djelovanje u utorak 10. srpnja u 20 sati.

Građani našega grada imat će priliku družiti se s lutkarima i lutkama. Priredili smo projekciju i prezentaciju o našemu radu koju ćemo prikazati kroz interakciju s djecom. Svi prisutni imat će priliku bolje upoznati ovu kulturnu instituciju koja je prošle godine proslavila 65 godina svoga postojanja i djelovanja, zatim informirati se o predstavama, glumcima, manifestacijama i festivalima na kojima su sudjelovali naši lutkari. Zbog toga u utorak prvenstveno pozivamo naše najdraže goste - naše mališane kako bismo se zajedno družili, veselili, igrali, kreirali, maštali...

''Možemo se pohvaliti da je naš posao zaista jedan od najljepših i najveselijih poslova upravo zbog rada s djecom. Lutkarstvo nudi bezbroj maštovitih mogućnosti izražavanja, te kroz zabavu potičemo naše mališane na usvajanje novih znanja, kreiranje, umjetnost, maštovitost. Svi prisutni moći će se upisati u Knjigu dojmova'', navedeno je u priopćenju.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close