Što nas čeka

Svibanj u Narodnom pozorištu Mostar

Na velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar u petak, 11. svibnja, s početkom u 20h, odigrat će se predstava “Ajmo na fuka“ autora Dragana Komadine.
Kultura / Kazalište | 09. 05. 2018. u 12:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodno pozorište obavještava publiku da u mjesecu svibnju nastavlja sa raznovrsnim i bogatim programom u kojem će uživati publika svih uzrasta, te najavljuje gostovanja u Zenici i Konjicu.

10. svibnja na XVII festivalu bh drame u Zenici, Narodno pozorište Mostar nastupit će sa predstavom „Neće biti smak svijeta“, autora i redatelja Adnana Lugonića, koja je premijerno izvedena 23.03.2018. U predstavi igraju glumci : Ajla Hamzić, Dina Mušanović i Šerif Aljić, scenografiju i kostimografiju je radila Sabina Trnka.

Na velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar u petak, 11. svibnja, s početkom u 20h, odigrat će se predstava “Ajmo na fuka“ autora Dragana Komadine.Prema autoru, “predstava je indiskretna posveta cijeloj jednog generaciji mladih ljudi gurnutih u rat. Oni nisu bili nikakvi genetski zločinci, niti hladnokrvne ubice. Prije velika djeca.“ Iako predstava tematizira rat, ona je u svojoj biti duboko antiratna. U predstavi igraju glumci Saša Oručević i Robert Pehar.

Na V festivalu glumca u Konjicu u natjcateljskom dijelu festivala, 12. svibnja, nastupit će i predstava Narodnog pozorišta Mostar “Neće biti smak svijeta“ autora Adnana Lugonjića

18. svibnja na velikoj sceni Narodnog pozorišta očekuje nas izvedba predstave „Ne igraj na Engleze“ po tekstu Vladimira Đurđevića u režiji Emira Spahića. Glumačku postavu čine: Emir Sejfić, Ivan Skoko i Emir Spahić.

25. svibnja na velikoj sceni Narodnog pozorišta imati ćemo priliku gledati predstavu „Šta ćemo sad“ u režiji Ahmeda Imamovića, a po tekstu Branka Đurića. U predstavi igraju: Ajla Hamzić, Emir Spahić i Goran Lozo.

Ulaznice za predstave koje će se igrati na sceni Narodnog pozorišta mogu se kupiti na blagajni, svakim radnim danom od 9 – 14 sati, ili rezervisati na telefon 036/ 550 - 128. Rezervacija ulaznica se može izvršiti i putem e-maila: [email protected], te putem facebooka u inbox stranice Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close