Priča o ljudskoj otuđenosti

Siječanj u mostarskom Pozorištu: Premijera predstave ''Alfa Beta''

''Alfa Beta'' zanimljiva je, dinamična i univerzalna priča o ljudskoj otuđenosti, otuđenosti od sebe i od drugih.
Kultura / Kazalište | 04. 01. 2019. u 15:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premijera predstave ''Alfa Beta'' autora Teda Whiteheada, u režiji Saše Oručevića, bit će održana  u petak, 11. siječnja 2019. godine, sa početkom u 20 sati, na maloj sceni ''Studio 64'' Narodnog pozorišta u Mostaru .

Ulaz na premijeru bit će moguć samo uz pozivnicu. Prva repriza predstave je već sljedećeg dana, 12. siječnja, a svi oni koji ne budu u prilici doći do svojih ulaznica za navedeni termin, predstavu će moći pogledati i 18.1. od 20 sati, priopćeno je iz Pozorišta.

''Alfa Beta'' zanimljiva je, dinamična i univerzalna priča o ljudskoj otuđenosti, otuđenosti od sebe i od drugih. Priča o dubokim intimnih strahovima oslikanim u likovima bračnih partnera koji proživljavaju vlastite krize izbora i odluka koje oblikuju njihove živote. Propitujući smisao braka, likovi dovode pod znak pitanja i uvriježene vrijednosti koje su uz brak vezane, i postavljaju pitanje jesu li su naša očekivanja prevarena?

Glumačku postavu čine Fatima Kazazić i Saša Oručević, a scenografiju i kostimografiju potpisuje Sabina Trnka.

Također, do kraja mjeseca, na repertoaru Narodnog pozorišta Mostar je drama ''Neće biti smak svijeta'' Adnana Lugonića, koja je na programu 25. siječnja od 20 sati na maloj sceni ''Studio 64'', priopćeno je iz mostarskog Pozorišta

 

Ulaznice

Cijena ulaznica za prvu reprizu predstave ''Alfa beta'' iznosi 10 KM, a cijena ulaznica za predstavu ''Neće biti smak svijeta'' iznosi 7 KM, sa popustom 3,50 KM.

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 do 14 sati, na dan održavanja predstave od 9 do 14 sati, te od 18 do 20 sati. Rezervacije se mogu vršiti putem telefona (036/550-128), putem e-mail ([email protected]) te porukom na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close