Hit predstava

''Šećer je sitan osim kad je kocka'' pred mostarskom publikom

Predstava, izvedena po prvi put u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače, bavi se pitanjima bračnih odnosa i problemima koje brak nosi.
Kultura / Kazalište | 18. 12. 2017. u 08:18 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mini turneja banjalučkog pozorišta ''Jazavac'' po gradovima Bosne i Hercegovine, pod sponzorstvom mikrokreditnog društva Mikrofin, završena je ove subote u Mostaru izvođenjem hit - predstave ''Šećer je sitan osim kad je kocka''.

Predstava, izvedena po prvi put u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače, bavi se pitanjima bračnih odnosa i problemima koje brak nosi. Kao i u ostalim sredinama, koje su imale priliku da pogledaju ovo izvanredno djelo Nikole Pejakovića, i u Mostaru su banjalučki glumci izazvali nepodijeljene emocije i oduševljenje publike, priopćeno je.

Foto: Mikrofin / Publika na predstavi

''Godinu, koju polako ispraćamo, obilježile su brojne donatorske akcije „Mikrofina“, bilo da se radi o izgradnji dječjih igrališta, opremanju škola i vrtića ili, pak, sponzoriranju kulturne scene, poput izvođenja ove predstave. Ujedno, ova predstava je bila i prilika da se našim vjernim klijentima zahvalimo i  na dugogodišnjoj uspješnoj suradnji'', istaknula je Dženita Livnjak, šefica filijale Mikrofina u Mostaru.

Sa preko 600 tisuća plasiranih kredita i iznosom plasmana od preko 2 mlrd KM, Mikrofin je apsolutni lider na BiH tržištu mikrofinancija. Ova kompanija, osnovana prije 20 godina, sada u svom vlasništvu ima banku i osiguravajuće društvo, broji skoro 600 zaposlenih i može se pohvaliti mrežom od 90 poslovnica.

Foto: Mikrofin / Mikrofin je apsolutni lider na BiH tržištu mikrofinancija

 

Kopirati
Drag cursor here to close