Magacin kabare

Sarajevska komedija ''Prekvalifikovana'' stiže u Kosaču

Sve izvedbe ove sarajevske komedije su tjednima prije rasprodane
Kultura / Kazalište | 06. 11. 2018. u 13:41 Bljesak.info
PREKVALIFIKOVANA
Kopirati

Svi ljubitelji vrhunske komedije doći će na svoje 21. studenog u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosači s početkom u 20 sati, a riječ je hit komediji Magacin kabarea  ''Prekvalifikovana''.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve izvedbe ove sarajevske komedije su tjednima prije rasprodane, priopćili su organizatori.

PREKVALIFIKOVANA je kabare koji prati avanture bivše šalterske službenice Rabije Šuvalić koja pet godina nakon otkaza pokušava da pronađe novi posao, ali se ispostavlja da je za svaki prekvalifikovana. Ona je Rabija Šuvalić. Ona je dama, gospoDŽica i roDŽena Sarajka. Ona je PREKVALIFIKOVANA!

''Godine rada na šalteru u pošti su okončane. Ona koja je najbolje pečatala i ona koja je najbolje lizala markice, ostala je bez posla zbog Damira iz serije Lud, zbunjen, normalan. Međutim, njena karijera otkazom nije zaustavljena nego je tek počela. Dan kada je dobila otkaz i izašla iz pošte, bio je dan koji je Rabija označila kao svoj novi početak. Slobodna kao nikada do tada, počinje otkrivati talente koji su čučali u njoj sve vrijeme rada na šalteru. U potrazi za novim poslom Rabija se nije libila aktivizma, umjetnosti, kulture i terorizma. U proteklih pet godina probala je aplicirati na svaki posao. I za svaki je bila PREKVALIFIKOVANA'', navode organizatori u opisu predstave.

U predstavi igra Sanela Krsmanović, glumica koja je i autorica teksta u kojem se na duhoviti način dotiče problema nezaposlenosti koji je naša svakodnevnica. Upravo način na koji ova izvrsna glumica komunicira sa publikom koju na urnebesno smiješan način uključuje u predstavu razlog su zašto ova predstava dupkon puni sve dosadašnje izvedbe.

Ulaznice za predstavu možete kupiti na blagajni Kosače svaki radni dan od 13 do 20 sati ili online.

Kopirati