Hit predstava samo za starije iznad 15

Samo za starije iznad 15: Onomatobleja Show u Vitezu i Širokom Brijegu

Onomatobleja Show, predstava sa elementima satire i humora, nastavlja svoje putovanje kroz gradove, prva naredna točka je Vitez, i to 07.07. (utorak), a već u srijedu 08.07. mostarski trojac dolazi u Široki Brijeg.
Kultura / Kazalište | 05. 07. 2020. u 15:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Onomatobleja Show, predstava sa elementima satire i humora, nastavlja svoje putovanje kroz gradove, prva naredna točka je Vitez, i to 07.07. (utorak), a već u srijedu 08.07. mostarski trojac dolazi u Široki Brijeg.

Riječ je o satiričnoj komediji na bini koja je do sada nasmijala publiku u skoro svim gradovima Bosne i Hercegovine. Dvorane su popunjene do zadnjeg mjesta, a u predstavi svako pronađe ono što želi, nekome je to čašica smijeha, nekome burence satire.

Glavni i sporedni likovi su fantastičan mostarski trio: Nikola, Luka i Omer prošireni u likove Random Lovac, Zdena Pičeta, Đontra, MC Third Entity, MC OG ShnjakaBo i još mnogi koji će vas sigurno nasmijati do suza.

Foto: PR / Onomatobleja Show nastavlja putovanje u Vitezu i Širokom Brijegu

Predstava u Vitezu će se održati u utorak 07.07. u Kino dvorani sa početkom u 19:30, a predstava u Širokom Brijegu u srijedu 08.07. u Hotelu Park sa početkom u 20.00.

Ova satirična komedija na bini, osim što će vas nasmijati nudi i odgovore na pitanja: kako prevazići stereotipe i kako se nositi sa njima?

''Pakujemo našu stvarnost, koja je vječita inspiracija predstava, u standUp komediju, skečeve (imamo čak i rap-battle). Onomatobleja Show se bavi predrasudama, ali naći ćemo načina popričati sa publikom i o aktuelnoj problematici, britkom humoru naših građana i živopisnim likovima. Bilo je svega komičnog i satiričnog u našem društvu. Jedva čekamo to podijeliti sa publikom u Vitezu i Širokom Brijegu, naravno sa sigurne distance'', poručuju iz Onomatobleje.

Predstava i turneja nastali su pod okriljem mostarskog OKC Abrašević, u sklopu projekta BHRI.

Ulaz na predstavu je besplatan i nije za mlađe od 15 godina.

Broj mjesta, uvažavajući propise kriznog stožera, je ograničen a zaštitne maske su obavezne. Molimo da poštujete upute.

Kopirati
Drag cursor here to close