13. listopada

'Puna vreća želja' u Lutkarskom kazalištu Mostar

U predstavi igraju Marta Haubrich, Ivana Radić i Tibor Oreč, a prigodna je za uzrast 3-8 godina.
Kultura / Kazalište | 11. 10. 2018. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 13. listopada u 11 sati u Lutkarskom kazalištu Mostar igrat će se predstava 'Puna vreća želja' koju je po tekstu Mire Gavrana adaptirao i režirao Ivan Kristijan Majić. Lutke, scenografiju i kostime osmislila je i izradila Maja Marković, a predstavu je uglazbio Igor Karlić.

U predstavi igraju Marta Haubrich, Ivana Radić i Tibor Oreč, a prigodna je za uzrast 3-8 godina.

O PREDSTAVI: U šumi, koja je dom životinjama, sve je više smeća. Medo i Zeko navikli su se već na život u svome prljavom domu, pa su se čak počeli i veseliti smetlarskom kamionu koji u šumi istovara smeće - jer tamo lako pronalaze hranu, ostatke medenjaka i mrkve! Njihova prijateljica, djevojčica Irena, dolazi u šumu s pecaljkom u ruci, kako bi ulovila zlatnu ribicu. I životinje se uključuju u lov na ribicu, jer svatko za nju ima jednu želju, koju bi htio da mu se obistini. Kako vrijeme odmiče, želja je sve više, puno, puno više od one poznate tri koliko za svoju slobodu ispunjava ribica. Umjesto pune vreće ostvarenih želja Medo, Zeko i Irena otkrit će da nisu sve želje jednake i da se samo za one prave isplati potruditi.

Ulaznice se mogu kupiti u subotu 13.10.2018. na blagajni Lutkarmiro gavrskog kazališta Mostar s početkom prodaje u 10 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close