Hit predstava

Pretprodaja ulaznica za 'Plastiku' u Domu mladih vrijedi još samo danas

U mostarskoj Kosači, u četvrtak, bit će izvedeno jubilarno 150. izvođenje ove višestruko nagrađivane predstave.
Kultura / Kazalište | 02. 04. 2019. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Scena iz predstave Plastika

Još mali kontigent ulaznica je ostao u prodaji za sarajevsko prikazivanje predstave ‘’Plastika’’.

Najizvođenija i najgledanija hit komedija u regiji sutra, 3.4. je na repertoaru Doma mladih u Sarajevu dok će dan kasnije 4.4. u mostarskoj Kosači biti izvedeno jubilarno 150. izvođenje ove višestruko nagrađivane predstave.

''Budući da je pretprodaja ulaznica za predstavu Plastika u opticaju već dulje vrijeme, na dan igranja u Domu mladih cijene će biti skuplje za 5 KM. Dakle, još samo danas se mogu nabaviti ulaznice po cijenama od 10 i 15 KM VIP na prodajnim mjestima sustava kupikartu.ba, blagajni platoa Skenderije i Artikulaciji BKC. Na ovakav način, želimo nagraditi kupce ulaznica u pretprodaji, a požuriti i sve ostale koji još nisu nabavili svoje ulaznice za Dom mladih da to urade što prije kako ne bi ostali uskraćeni za gledanje ove uistinu vrhunske predstave'', kazala je Mirela Bunoza Šarac ispred organizatora agencije Primera.

Pobjednička predstava festivala DuoKomedije u kojoj igraju prvakinje Narodnog pozorišta iz Beograda ''Plastika'' govori o dvije žene u srednjim godinama, udovici i novinarki, koje se susreću u elitnoj teretani zatvorenog tipa gdje čekaju osobnog trenera koji će im odrediti posebnu vrstu treninga, kako bi postale ono što nikada nisu bile. Nakon treninga slijedi čarobni skalpel dr. Štibohara koji bi trebao popraviti sve ono što je život pokvario. Suzana Petričević i Nela Mihailović utjelovljuju Milinu i Katarinu koje su dale veliki novac da bi prošle kroz specijalni tretman čije je finale plastična operacija. Nikada se prije nisu susrele i nikada i ne bi, da nije male teretane i trenera koji nedopustivo kasni.

O glumačkoj kvaliteti  govore djela, naime Suzana Petričević osim glumačke uloge potpisuje i režiju, a Nela Mihailović je na dodjeli nagrada na 48. Danima komedije u Jagodini osvojila nagradu za najbolju glumicu.

Više informacija o predstavi potražite na društvenim mrežama agencije Primera, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close