Krešić u Tomislavgradu

Predstava 'Otirač' oduševila srednjoškolce

U ovoj predstavi Krešić se na komičan način obračunava s pojavama koje u društvu svi vidimo, ostavljajući pritom publiku bez daha.
Kultura / Kazalište | 09. 12. 2017. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U organizaciji scenske sekcije Srednje strukovne škole Tomislavgrad i Kulturno informativnog centra, u petak je u galeriji tog centra u Tomislavgradu mostarski glumac Ivo Krešić izveo svoju monodramu "Otirač" u kojoj, kroz niz glumačkih transformacija, prikazuje probleme koje tište malog čovjeka u današnjem vremenu. 

Predstava je bila prvenstveno organizirana za tomislavgradske srednjoškolce i njihove profesore koji su uživali u transformacijama mladog glumca u sve one likove koje svakodnevno susreću te kod njih izazivaju različite osjećaje, ovisno od kuta gledanja.

Ovaj autorski tekst mostarskog glumca mlađe generacije, na svojstven i humorističan način izazvao je salvu smijeha, prikazujući ponašanje političara i sve ono što nosi taj lik, običnog čovjeka koji služi za sve povlaštenim osobama, zatim činovnika, profesora, bankara...

U ovoj predstavi Krešić se na komičan način obračunava s pojavama koje u društvu svi vidimo, ostavljajući pritom publiku bez daha.  

Video: Ivo Krešić Predstava Otirač
Kopirati
Drag cursor here to close