34. Dani teatra mladih

Predstava o ovisnosti na repertoaru MTM-a

''Bit će to 19 izvođenje ove interaktivne predstave koja u svoj proces i traganje za rješenjem problema koji otvara direktno uključuje kompletnu publiku. U tome i jeste njena draž i izazov.''
Kultura / Kazalište | 07. 07. 2020. u 14:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Predstava o ovisnosti na repertoaru MTM-a

Pod motom "Uživajmo u životu i teatru zajedno, jer eMTeeM je dom za sve generacije" već šest dana u Mostarskom teatru mladih održavaju se 34. Dani teatra mladih, retrospektivni festival prošlosezonskih premijera i najgledanijih predstava.

Večeras, u utorak, 7. srpnja 2020. godine na Memorijalnoj sceni 2532 s početkom u 20:30 sati publika će imati priliku pogledati predstavu teatra u obrazovanju "Hoću letjeti".

''Bit će to 19 izvođenje ove interaktivne predstave koja u svoj proces i traganje za rješenjem problema koji otvara direktno uključuje kompletnu publiku. U tome i jeste njena draž i izazov. Predstava problematizira pitanja ovisnosti, sa posebnim akcentom na mlade'', priopćeno je iz MTM-a.

Na ovogodišnjim Danima teatra mladih posvećena je posebna pozornost ovim malim teatarskim predstavama koje svojim društvenim angažmanom značajno utječu na odgoj djece i mladih ljudi.

Pored ove predstave za publiku koja ne može pratiti predstave uživo, na online repertoaru je predstava o odrastanju "Nije Shakespeare, ali jeste Romeo i Julija''.

Predstavu možete pogledati na LINKU.

Kopirati
Drag cursor here to close