MTM

Predstava 'Crni kos': Osjećajno, jako, brutalno, napeto

Iako je službeno 34. Danima teatra mladih zatvorena sezona 2019/2020 predstave se igraju i na taj način zadovoljavaju potrebe, prvenstveno mlade publike.
Kultura / Kazalište | 18. 07. 2020. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski teatar mladih uvijek je poseban odnos imao sa publikom. Obrazovao ju je, poštovao i prema njenim potrebama gradio repertoar. To se višestruko vraćalo.

Tako je i sada u ovom vremenu krize izazvane pandemijom . Iako je službeno 34. Danima teatra mladih zatvorena sezona 2019/2020 predstave se igraju i na taj način zadovoljavaju potrebe, prvenstveno mlade publike.

Igranje predstava isključivo je podređeno potrebama i interesu publike. Tako će biti i u subotu večer u 20:30 sati – priopćeno je iz MTM-a.

eMTeeM igra šestu reprizu predstave "Crni kos" po tekstu Davida Harrowera u kojoj igraju: Sarah Sarić i Damir Čobo, koji su i režirali predstavu. Pored njih u predstavi igra i Sarah Tiro.

''Ovo je predstava koju jednostavno morate vidjeti. Osjećajno. Jako. Brutalno. Napeto.Oni ne žive tamo negdje. Oni su tu, oko nas, često i u našim obiteljima'', poručuju iz MTM-a.

Kopirati
Drag cursor here to close