Poplivalo kazalište

Otkazana predstava: Nesavjesna izgradnja diska u ''Kosači'' rasplakala mališane

''Dosta naših mališana koji redovito dolaze na predstave otišli su doma plačući jer predstave nije bilo. Molimo svu dječicu i roditelje da uvaže naše opravdane razloge'', poručeno je iz Lutkarskog kazališta.
Kultura / Kazalište | 09. 12. 2017. u 16:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zbog neodgovornog i nesavjesnog izvođenja građevinskih radova uz zid Lutkarskoga kazališta Mostar došlo je do poplave na njihovoj sceni, rečeno je za Bljesak.info iz Lutkarskog kazališta.

Kako smo saznali nastala je veća materijalna šteta na scenografiji i lutkama predstava Vragov most i Kresivo.

''Također je oštećena elektro instalacija i drveni pod bine. Zbog sigurnosti ansambla i publike nismo bili u mogućnosti izvesti predstavu kako ne bi došlo do nesreće. Već ranije krajem 11 mjeseca je ispod naše pozornice dolazila voda no sami smo to sanirali, ali sada je nastala zaista velika šteta'', rečeno je za Bljesak.info iz Lutkarskog kazališta.

''Dosta naših mališana koji redovito dolaze na predstave otišli su doma plačući jer predstave nije bilo.  Molimo svu dječicu i roditelje da uvaže naše opravdane razloge'', poručeno je iz Lutkarskog kazališta.

Zadnjih par mjeseci intenzivno se radi na nadogradnji jednog od središta kulturnih zbivanja u Mostaru - Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača.

Naime, riječ je o projektu izgradnje nove diskoteke čiji je investitor sama Kosača. Iako nam nije poznato koliko je kulturnih domova u svijetu krenulo u ugostiteljski biznis, kontaktirali smo navedenog investitora u želji za više informacija.

Ravnatelj HD Herceg Stjepan Kosača, Danijel Vidović objasnio nam je kako je po dolasku na tu funkciju odlučio učiniti nešto sa zapuštenim poslovnim prostorima u kojima su se nekad nalazili restoran Amsterdam, diskoteka Palladium, Heineken Inn i drugi.

Više pročitajte ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close