Predstava na programu

Pogledajte ''Hotel Plazu'' u Narodnom pozorištu Mostar

U predstavi igraju Jasna Žalica, Admir Glamočak, Emir Spahić, Ajla Hamzić, Amela Kreso, Emir Sejfić, Fatima Kazazić i Saša Oručević.
Kultura / Kazalište | 01. 03. 2018. u 20:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  Predstava 

Zanima li vas što se događa u jednoj noći u jednom hotelu – hotelu Plaza – u New Yorku? Dođite u petak, 2. 3. u 20 sati u Narodno pozorište Mostar i pogledajte predstavu 'Hotel Plaza' Neila Simona, u režiji Admira Glamočaka, u kojoj igraju i poznati bh. glumci Jasna Žalica i Admir Glamočak.

Sve se događa u jednoj noći u hotelu Plaza - tri para, tri priče o ljubavi, snovima, željama, nadama. Jesmo li mogli više, jesmo li mogli bolje, jesmo li sretni? Dođite, pogledajte, razmislite, nasmijte se i provedite sjajnu večer uz 'Hotel Plaza' u Narodnom pozorištu Mostar.

U predstavi igraju Jasna Žalica, Admir Glamočak, Emir Spahić, Ajla Hamzić, Amela Kreso, Emir Sejfić, Fatima Kazazić i Saša Oručević.  Sjajnu scenografiju i kostimografiju predstave potpisuje Amra Zulfikarpašić.

Cijena ulaznice je 7 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 3,50 KM.

 Ulaznice

Ulaznice za predstave  u Narodnom pozorištu Mostar možete kupiti na blagajni NPM-a od 9 - 14 sati,  rezervirati na telefon 036/550-128, e-mail: [email protected] ili porukom u inbox na facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar. Na dan održavanja predstave blagajna je otvorena od 9 do 14 sati, te od 18 do 20 sati.

Portal Bljesak.info u suradnji s Narodnim pozorištem najsretnijim čitateljima je podijelio 2X2 ulaznice za predstavu ''Hotel Plaza''. Ulaznice su osvojile Marija Čule i Vesna Kojić.

Kopirati
Drag cursor here to close