Jedinstveni projekt

Osvojite ulaznice za broadwayski hit mjuzikl u Narodnom pozorištu Mostar

Portal Bljesak.info u suradnji sa Narodnim pozorištem nagrađuje vas sa 3X2 ulaznice.
Kultura / Kazalište | 28. 09. 2018. u 11:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brodwayski hit mjuzikl o grupi štrebera na putu ka slavi, ''25. Natjecanje u spelovanju u Okrugu Putnam'' bit će izveden u subotu, 29. rujna u 20 sati u Narodnom pozorištu Mostar.

Mjuzikl izvodi 16 mladih bh. glumaca koji su radili s američkim timom i na audiciji dobili uloge za ovaj mjuzikl. Ulaznice za mjuzikl su u prodaji po cijeni od 7 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 3,50 KM.

Portal Bljesak.info u suradnji sa Narodnim pozorištem nagrađuje vas sa 3X2 ulaznice. Kako biste ih osvojili, svoje kontakt podatke (ime i prezime, kontakt telefon) pošaljite na [email protected]. Nagradna igra traje do subote u 12 sati.

Produkcija ovog mjuzikla je izvrsna prilika da mladi ljudi pokažu šta su u stanju postići kada rade na realizaciji zajedničkog cilja. Projekt je i jedinstven primjer kulturne razmjene - grupa bh. glumaca, koji rade sa američkim umjetnicima, daju svojevrsnu bosanskohercegovačku umjetničku perspektivu jednoj tipično američkoj umjetničkoj formi kao što je brodvejski mjuzikl.

Uloge u mjuziklu su ostvarili: Faris Pinjo, Nikolina Vujić, Šejla Grgić, Tijana Jovanović, Marko Mirković, Lamija Čeljo, Mak Čengić, Nemanja Bajić, Srđan Knjeginjić, Lea Sekulić, Sanjin Arnautović, Ana-Marija Tomić, Jelena Jandrić, Duje Martinić, Darko Stojić i Sara Ristić. Na izvedbi u Mostaru će biti i reditelj mjuzikla Aaron Thielen, inače umjetnički direktor prestižnog čikaškog Marriott teatra, i muzički reditelj Ryan T. Nelson, profesor na Northwestern University i glazbeni direktor Marriott teatra.

Dobitnici ulaznica su Dario Brajković, Spomenka Čale - Bagarić i Mirela Škutor.

Kopirati
Drag cursor here to close