Spas za eMTeeM

Neočekivan događaj na 44. Festivalu autorske poetike

Nazočnost publike na programima 44. Festivala autorske poetike više je od gledanja predstava, to je borba za spas eMTeeM-ove scene. Sutra ističe rok.
Kultura / Kazalište | 30. 08. 2019. u 10:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trećeg dana 44. Festivala autorske poetike, zbog velikog interesa publike, predstava  teatra Glej, café Evropa Ljubljana, “Raspadajoči jaz v razpadajoči Evropi” igrana je dva puta. To je bio neočekivan događaj ovoga festivala, ističu iz  Mostarskog teatra mladih. Iako je druga izvedba počela u 22 sata publika je strpljivo čekala i na kraju burnim pljeskom nagradila izvođače i autire predstave.

Četvrti festivalski dan oduševit će ljubitelje dobrih predstava izuzetno bogatim programom. Publici se nude četiri predstave i to: Predstave “3 x 21 ili Severinov san”, “Zbilje i tajanstva” i “Kut i ja” održavaju se u okviru SolidArt festivala.

Foto:PR / 44. Festival autorske poetike

Predstava “3 x 21 ili Severinov san ” govori o osobama s Downovim sindromom i njihovom uključivanju u društvo, a predstava “ Zbilje i tajanstva ” je namijenjena slabovidnim i slijepim osobama, ali i onima koji vide da bi razvili svoje shvaćanje i razumijevanje svijeta u kojem žive i na druge načine.

Večerašnja izvedba predstave “Dva ipo medjeda” je, nakon premijere u Banja Luci, druga premijera u Mostaru. Radi se o koprodukcijskoj predstavi DIS Pozorišta mladih iz Banja Luke i Mostarskog teatra mladih.

Nazočnost publike na programima 44. Festivala autorske poetike više je od gledanja predstava, to je borba za spas eMTeeM-ove scene. Sutra ističe rok.

Iz Teatra pozivaju da im se pomogne kako ne bi završili na ulici.

Kopirati
Drag cursor here to close