Narodno pozorište

“Ne igraj na Engleze” u petak u NPM-u

Predstava na zanimljiv, ozbiljan, ironičan i duhovit način govori o jednom od gorućih problema bh. društva – kockanju i ovisnosti o klađenju.
Kultura / Kazalište | 29. 11. 2018. u 10:36 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji petak u mjesecu studenom, 30.11,u Narodnom pozorištu Mostar je rezerviran za predstavu „Ne igraj na Engleze“Vladimira Đurđevića, u režiji Emira Spahića, koja će se igrati na Velikoj sceni u 20 sati.

Predstava na zanimljiv, ozbiljan, ironičan i duhovit način govori o jednom od gorućih problema bh. društva – kockanju i ovisnosti o klađenju.

Trojica najboljih prijatelja iz djetinjstva – Paun, Piksi i Bule – čekaju ishod jedne utakmice koja ih dijeli od željenog dobitka, a na koju su se sva trojica različito kladila. Od tog jednog rezultata njih trojica očekuju rješenje svih svojih problema. Drži ih zajednička ovisnost i iluzija kako jedan dobitak sve rješava, kako zadovoljstvo jednog dobitka poništava sva životna nezadovoljstva, kako taj jedan pogodak briše sve promašaje.

U tom iščekivanju oni otkrivaju sve svoje strahove i nade, na vidjelo izlaze njihove mračne tajne, njihove nade i snovi o sreći ...

Da li će rezultat koji nestrpljivo iščekuju zaista promijeniti njihove živote?

U predstavi igraju: Emir Spahić, Ivan Skoko i Emir Sejfić.

Cijena ulaznice je 7 KM, sa popustom za učenike, studente i penzionere 3,50 KM.

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 - 14 sati, na dan igranja predstave od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati. Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Narodno pozorište Mostar u suradnji s portalom Bljesak.info nagradilo je dva čitatelja s dvije ulaznice.  Ulaznice su osvojili Faris Zukić i  Selma Salčin. 

Kopirati
Drag cursor here to close