Mostar

Narodno pozorište: Pogledajte predstavu ''Ćelava pjevačica''  

“Ćelava pjevačica” će biti izvedena na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar u subotu.
Kultura / Kazalište | 20. 10. 2017. u 15:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstava Narodnog pozorišta Mostar “Ćelava pjevačica” Eugènea Ionesca u režiji Lajle Kaikčije bit će izvedena na Velikoj sceni Narodnog pozorišta Mostar u subotu, 21. 10. u 20 sati. Cijena ulaznice je 7 KM, s popustom 3,50 KM.

“Ćelavu pjevačicu” nazivaju komadom apsurda, i nigdje nije bilo logičnije postaviti to djelo kao u Mostaru, gradu punom apsurda. Naši likovi pričaju o raznim besmislicama, o 'senzacionalnim temama'..., a niko ne djeluje, niko ne radi, svi pričaju... Naša poruka je: 'Do kada ćemo pričati u prazno?' Ovo je poziv na djelovanje. Želimo da publika prepozna sebe u samoj predstavi. Svi smo mi likovi iz predstave koji čekamo 'Ćelavu pjevačicu', odnosno nekoga tko će riješiti naše probleme”, kaže redateljica Kaikčija.

U predstavi igraju Emir Sejfić (g. Smit) , Maja Zećo (gđa Smit), Emir Spahić (g. Martin), Dina Mušanović (gđa Martin), Andrea Aković (Meri) i Saša Oručević (vatrogasni kapetan). Adaptaciju i dramaturgiju predstave potpisuje Adnan Lugonić, scenografiju i kostimografiju Sabina Trnka, priopćeno je.

Portal Bljesak.info je u suradnji s Narodnim pozorištem tri čitatelja nagradio s ulaznicama za predstavu. Ulaznice za predstavu su osvojili Igor Čuljak, Anđa Ćorić i Renata Šimunović.

 

ULAZNICE

Ulaznice za predstavu “Ćelava pjevačica” možete kupiti na blagajni Narodnog pozorišta Mostar svakim radnim danom od 9 - 14 sati. Rezervacije:  na telefon 036/550-128, e- mail: [email protected], porukom u inbox na facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar. Na dan igranja predstave blagajna je otvorena od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati.

 

Kopirati
Drag cursor here to close