Novi termini

Narodno pozorište Mostar najavilo promjenu repertoara

Predstava će biti odigrana na Velikoj sceni NPM-a uz poštivanje svih mjera i naredbi Kriznog stožera FBiH.
Kultura / Kazalište | 21. 04. 2021. u 11:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodno pozorište Mostar najavilo je promjenu repertoara.

Tako će u petak, 23. travnja od 18 sati biti izvedena predstava "Ne igraj na Engleze" Vladimira Đurđevića, u režiji Emira Spahića, dok će predstava "Šta ćemo sad" autora Branka Đurića Đure, u režiji Ahmeda Imamovića biti izvedena 30. travnja.

Komedija "Ne igraj na Engleze" na zanimljiv, ozbiljan, ironičan i duhovit način govori o jednom od gorućih problema bh. društva – kockanju i ovisnosti o klađenju.

Trojica najboljih prijatelja iz djetinjstva – Paun, Piksi i Bule – čekaju ishod jedne utakmice koja ih dijeli od željenog dobitka, a na koju su se sva trojica različito kladila.

Od tog jednog rezultata njih trojica očekuju rješenje svih svojih problema. Drži ih zajednička ovisnost i iluzija kako jedan dobitak sve rješava, kako zadovoljstvo jednog dobitka poništava sva životna nezadovoljstva, kako taj jedan pogodak briše sve promašaje.

U tom iščekivanju oni otkrivaju sve svoje strahove i nade, na vidjelo izlaze njihove mračne tajne, njihove nade i snovi o sreći ...

Hoće li rezultat koji nestrpljivo iščekuju zaista promijeniti njihove živote? Dođite i otkrijte!

U predstavi igraju: Emir Spahić, Ivan Skoko i Emir Sejfić.

Predstava će biti odigrana na Velikoj sceni NPM-a uz poštivanje svih mjera i naredbi Kriznog stožera FBiH koje su na snazi. Broj mjesta ograničen!

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, odnosno 5 KM sa popustom za učenike, studente i umirovljenike.

Ulaznice se mogu kupiti na blagajni NPM-a u petak, 23. travnja, od 9:00 do 14:00 sati te od 16:00 do 18:00 sati.

Rezervacije: na broj: 036/550-470, e- mail: [email protected] ili porukom u inbox na Facebook/Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close