13. prosinca

Najavljujemo koncert Balet Mostar Arabesque

U okviru projekta "Imaš sve, kad poroku kažeš NE", Balet Mostar Arabesque predstavit će svoje dosadašnje rezultate koncertom u četvrtak, 13. prosinca
Kultura / Kazalište | 11. 12. 2018. u 11:06 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Balet Mostar Arabesque

U okviru projekta "Imaš sve, kad poroku kažeš NE", Balet Mostar Arabesque predstavit će svoje dosadašnje rezultate koncertom u četvrtak, 13. prosinca, u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače u Mostaru, s početkom u 19 sati.

Gosti koncerta i ove godine su solisti baletnog ansambla Narodnog pozorišta iz Sarajeva Tamara Ljubičić i Ervis Koceku, koji će, između ostalog, plesati i varijacije iz Orašara, a  također će i djeca iz Mostara kroz klasični, moderni i etno-karakterni plesni i scenski pokret opet imati priliku za zajednički rad i druženje.

Također, ovom prigodom će Udruga Let.ba uručiti novčanu donaciju Udruzi Naša djeca, koja već petu godinu, zajedno s roditeljima i učenicama Balet Mostar Arabesque prikuplja novac za djecu s posebnim potrebama i poteškoćama u razvoju, priopćeno je iz Balet Mostar Arabesque.

Događaj organizira Udruga Let.ba iz Mostara, pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva obrazovanja i znanosti i Operatera za obnovljive izvore energije i efikasnu kogeneraciju.

Kopirati
Drag cursor here to close