Presuda

Mostarska predstava pred publikom u Zagrebu

Predstava je autorski projekt Seada Đulića I zapravo se radi o interaktivnoj predstavi/performansu o borbi za opstanak i pravu na život Mostarskog teatra mladih, ali i samog autora predstave. Biće to 41 – va repriza predstave koja nikoga ne ostavlja
Kultura / Kazalište | 13. 01. 2018. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas, u subotu 13 . siječnja, posljednjeg dana Godišnjeg Sabora Hrvatskog centra za dramski odgoj 2017./2018. u Centru mladih Ribnjak (Park Ribnjak) .od 10 : 00 do 14 : 00 sati bit će održana radionica: "JESU LI DVIJE OBALE PRILIKA ZA MOST ILI AMBIS?"

Radi se o radionici odgojne drame za dramske pedagoge i voditelje, učitelje i nastavnike građanskog odgoja, aktiviste civilnih udruga, studente i sve druge zainteresirane za uporabu dramskih metoda u odgoju za mir i nenasilje.

Voditelj radionice je Sead Đulić, kazališni i dramski pedagog te redatelj, stoji u najavi HCDO – a za ovu radionicu.

Istu večer za sudionike Godišnjeg Sabora Hrvatskog centra za dramski odgoj, ali i sve zainteresirane u Velikoj dvorani Centra mladih Ribnjak (Park Ribnjak) s početkom u 19,30 sati bit će izvedena predstava Mostarskog teatra mladih "PRESUDA: TIHA LIKVIDACIJA". 

Predstava je autorski projekt Seada Đulića I zapravo se radi o  interaktivnoj predstavi/performansu o borbi za opstanak i pravu na život Mostarskog teatra mladih, ali i samog autora predstave. Biće to 41 – va repriza predstave koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Kopirati
Drag cursor here to close