Lutkarsko kazalište

Mostar: Predstava o djeci koja se osjećaju usamljeno

Sve više djece odrasta s razvijenim osjećajem usamljenosti. To je vrlo ozbiljan problem koji prati suvremenu obitelj. Kako prevladati taj problem?
Kultura / Kazalište | 27. 10. 2021. u 10:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak 29. listopada 2021. u 18 sati i subotu 30. listopada 2021. godine u 11 sati u Lutkarskom kazalištu Mostar igrat će se predstava ''Tvrdoglavko'' po tekstu J. Wilkowskog u režiji E. Majarona.

Sve više djece odrasta s razvijenim osjećajem usamljenosti. To je vrlo ozbiljan problem koji prati suvremenu obitelj. Kako prevladati taj problem? Priča je samo povod za igru. Predstava je prigodna za vrtićki uzrast.

U predstavi igraju: Ivan Nevjestić,Anela PlaninićŠkutor, Marta Haubrich i Tibor Oreč.

Budući da je broj posjetitelja ograničen mole se posjetitelji da osiguraju svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem službene Facebook stranice također svaki radni dan od 9 do 14 sati, priopćilo je Lutkarsko kazalište Mostar.

Cijena ulaznice je 4 KM.

Napomena: Vaše rezervirane ulaznice možete preuzeti najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Također,  nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close