Monodrama

Mia Begović će u Čapljini ispričati ''Sve što je prešutjela''

Mia Begović s monodramom Sve što sam prešutjela dolazi u Čapljinu
Kultura / Kazalište | 08. 01. 2019. u 14:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavu kojom je Mia Begović obilježila 30 godina svoje glumačke karijere „Sve što sam prešutjela“ čapljinska publika moći će vidjeti u četvrtak 17. siječnja u kinu Mogorjelo s početkom u 19 sati.

Monodrama „Sve što sam prešutjela“  puni hrvatske i inozemne dvorane, a sada pubila ima priliku vidjeti ju i u Čapljini .

Ulaznice po cijeni od 10 KM mogu se kupiti u Gradskoj knjižnici svakim radnom od 8 do 16 sati i na blagajni kina neposredno prije predstave ili rezervirati na broj 036 806 - 243, priopćeno je iz Općine Čapljina.

Pričajući o svojoj prošlosti i svojem životu, Mia se dotiče svih aktualnosti koje muče svakoga od nas, a publika se može poistovjetiti s glavnom junakinjom u mnogim aspektima. Riječ je o istinski zrelom glumačkom ostvarenju sjajne glumice s tridesetogodišnjom karijerom.

“Sve što sam prešutjela” je odlična monodrama. Samoironična, beskrajno duhovita, optimistična unatoč svemu i usprkos svima.

Mia gledatelje vodi kroz svoj život, podastire im svoje uspone i padove, uspjehe i neuspjehe, ljubavi, rastanke i gubitke, ali i najveće životne i profesionalne radosti. Glumica s publikom dijeli ogoljen život. I kad je u trenirci, umorna i iscrpljena, i kad je dotjerana i glamurozna, Mia Begović je jednostavno samosvjesna, čvrsta, prekrasna žena, majka, sestra, prijateljica…

Jedna od mnogih koje će se u ovoj monodrami prepoznati.

Kopirati
Drag cursor here to close