Treća predstava

''Mala liska'' za Dražena Pavlovića, u ponedjeljak predstava ''Putovanje''

''U ovom momentu bih samo rekao da sam sretan, ponosan na kolege, zahvalan njima i zadovoljan večerašnjom izvedbom“, istaknuo je glumac Dražen Pavlović.
Kultura / Kazalište | 28. 09. 2020. u 07:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstava ''Identitluk'' nastala prema motivima djela Amina Maaloufa, u režiji Tanje Miletić Oručević, a u koprodukciji Narodnog pozorišta Mostar, Hrvatskog narodnog kazališta Mostar i Studija za izvedbene umjetnosti Mostar treća je predstava odigrana u okviru 17. Međunarodnog festivala komedije ''Mostarska liska''.

Sjajnu glumačku igru publika je nagradila dugotrajnim aplauzom i ovacijama. Stručni žiri u sastavu Dragan Jovičić, Ivan Lemo i Salko Pezo “Malu lisku” za najboljeg glumca/glumicu večeri dodijelio je glumcu Draženu Pavloviću.

''Ovo je bilo moje prvo igranje na festivalu 'Mostarska liska'. Radovali smo se svi, unatoč ovoj situaciji,da igramo, da se družimo i da barem nakratko uveselimo rijetke hrabre koji se usude i dalje ući u hram boginje Talije, da gledaju predstave. Sretan sam, naravno, da sam dobio ovu nagradu. Značit će mi, u svakom slučaju iz više razloga, ali u ovom momentu bih samo rekao da sam sretan, ponosan na kolege, zahvalan njima i zadovoljan večerašnjom izvedbom“, istaknuo je glumac Dražen Pavlović.

Foto: PR / Mala liska za Dražena Pavlovića

Po završetku predstave, druženje je nastavljeno u foajeu Narodnog pozorišta Mostar uz prigodan koktel i glazbu.

Četvrta predstava u konkurenciji festivala na rasporedu je u ponedjeljak 28.09., u 20 sati. Riječ je o predstavi ''Putovanje'' Vahida Klopića, u režiji Midhata Kušljugića, nastala u produkciji Narodnog pozorišta Tuzla.

Ulaznice po cijeni od 10 KM su u prodaji na blagajni NPM-a od 9 do 14 sati, te od 18 sati do početka predstave. Rezervacije na broj 036/550-128, mail: [email protected] ili porukom u inbox na Facebook ili Instagram stranici NPM-a.

Predstave se izvode u skladu sa svim mjerama i naredbama Kriznog stožer  FBiH koje su na snazi.

Pokrovitelji ovogodišnjeg festivala su Grad Mostar i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta HNŽ, dok su sponzori UniCredit Banka, Vinarija Carski Vinogradi Mostar, Poliklinika Jurišić, Staropramen pivo, Medical Mostar i Hotel Bristol. Medijski partneri festivala su RSG radio, Običan radio, Dnevni avaz, Mostarski.ba, Bljesak.info, klix.ba, starmo.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close