Ovog tjedna

Izgubljeno-nađeno u Lutkarskom kazalištu Mostar

U predstavi igraju: Ivan Nevjestić, Jadranka Popović Miljko, Ružica Bošković, Anela Planinić i Tibor Oreč.
Kultura / Kazalište | 23. 09. 2020. u 13:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od ovog tjedna možete gledati omiljene predstave u Lutkarskom kazalištu Mostar. Naime, ovoga tjedna na rasporedu je izvedba predstave Izgubljeno-nađeno, a termini izvedbi su: petak 25. rujna u 18 sati i subota 26. rujna u redovnom terminu od 11 sati.

Predstava je namijenjena za djecu od 3 godine.

U predstavi igraju: Ivan Nevjestić, Jadranka Popović Miljko, Ružica Bošković, Anela Planinić i Tibor Oreč.

Iz Lutkarskog kazališta mole sve posjetitelje da prilikom dolaska u kazalište poštuju epidemiološke mjere: obavezna dezinfekcija ruku pri ulasku, nošenje maske za sve posjetitelje kao i ostale preporuke koje se nalaze na njihovim društvenim mrežama i na ulasku u dvoranu.

Cijena ulaznice je 3 KM i u prodaji su sat prije izvedbi na blagajni kazališta.

S obzirom da je broj posjetitelja ograničen, svoje mjesto možete organizirati rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem službene facebook stranice.

O predstavi

U jednom malom gradu, na jednom malom kolodvoru živi Ana. Ona je veoma usamljena i nema nikoga, ali trudi se da svaki putnik nađe put do svog vlaka i da ništa ne zaborave.

Jednoga dana netko zaboravi prtljagu i Ana ju odmah odnosi u sobu za izgubljene-nađene stvari, ne znajući da je to prtljaga Mađioničara u kojoj se nalazi iznenađenje.

Kada se kofer zatrese i pojavi čarobna krijesnica, nastaje malo čudnovato biće (Džems). I tako je Džems došao na svijet.

Ova priča govori o raznim nestašlucima radoznaloga čudnovatog bića Džemsa, kako on vidi svijet oko sebe i što misli. A sve to dovede do čarobnog prijateljstva.

Tehnika lutke koja predstavlja Džemsa zove se "Planšet". To je lutka koju animiraju tri animatora što omogućava mnogo animacijskih ostvarenja.

Iznimno je kompleksna ali i prekrasna zbog mogućnosti različitih transformacija, likovnosti i oponašanja mimike čovjeka.

Kopirati
Drag cursor here to close