Muško-ženski problemi

Urnebesna komedija ''Balkanski sex i grad'' stiže u Mostar

Predstava je osmišljena kao ''BALKANSKI SEX i GRAD'' u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života.
Kultura / Kazalište | 19. 02. 2018. u 10:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Scena iz predstave Balkanski sex i grad

Najgledanija hit komedija ''Balkanski sex i grad – Čipka i čokolada'' gostuje, u četvrtak 15. ožujka, u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati.

U predstavi glume: Ana Ćuk Katarina Korsa – Čupka, Jovana Jelovac Cavnić - Čarna, voditelj i muška zvjerka - Marko Dolaš, a redatelj je Stanko Holcer, priopćeno je.

Predstava je osmišljena kao ''BALKANSKI SEX i GRAD'' u kojem plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu.

Nasmijat te se uz ''BALKANSKI SEX i GRAD'' uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige ''Čipka i čokolada'' autora Danijela Božičković Radulović i Antileta Ana Živković, koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživjeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja, navode organizatori.

Američka serija ''Sexi i grad" osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i naša regija ima nešto slično. Po uzoru na prijateljice iz New Yorka koje muke muče s muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku.

Glavne junjakine ove komedije muke muče sa muškarcima, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, Čupka je sretno udana, majka troje djece, a Čarna je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Njih dvije vode potpuno drugačije život, a ipak se savršeno razumiju.

Predstava traje 80 minuta, a prodaja ulaznica za hit predstavu počinje u ponedjeljak, a moći ćete ih kupiti svaki radni dan, od 13 do 20 sati na blagajni Kosače. Više informacija možete dobiti na broj 063/940-584.

Kopirati
Drag cursor here to close