Festival

Kazališta pozvana u Zenicu

Kultura / Kazalište | 12. 02. 2019. u 09:35 Fena
Kopirati
  

Direkcija Festivala bosanskohercegovačke drame i autorskog teatra Zenica objavila je javni poziv za prijavu na ovogodišnji 18. internacionalni festival, koji će biti održan  od 3. do 11. svibnja.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Javni poziv je upućen kazališnim kućama, ansamblima i ostalim organizacionim formama profesionalne kazališne produkcije iz Bosne i Hercegovine i inozemstva s ciljem da se prijave kazališne predstave rađene u njihovoj produkciji ili koprodukciji za sudjelovanje u glavnom natjecateljskom programu XVIII festivala bh. drame i autorskog teatra Zenica 2019.

Selekcija predstava će biti objavljena u tjednu prije 27. ožujka, povodom Svjetskog dana kazališta. Selektor Festivala i ove godine je Nedžad Fejzić, teatrolog.

Do sada su na Festivalu bh. drame sudjelovali kazališni ansambli i umjetnici iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Makedonije, Austrije, Turske, Norveške i drugih europskih zemalja.

Javni poziv, uz ostale detaljne informacije i obrazac za prijavu na XVIII festival bosanskohercegovačke drame i autorskog teatra 2019. dostupan  je i na internetskoj stranici www.bnp.ba/festival, priopćila je Služba za odnose s javnošću Festivala bh. drame i  autorskog teatra Zenica.

Kopirati