Za mališane

'Karius i Baktus' u Lutkarskom kazalištu Mostar

"Karius i Baktus je naša višestruko nagrađivana predstava. U Norveškoj je to kultna knjiga dječje literature, a predstava je vrlo aktualna i korisna jer utječe na razinu zdravstvenog odnosa prema higijeni usta. ''
Kultura / Kazalište | 16. 06. 2020. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lutkarsko kazalište Mostar i ovoga tjedna nastavlja uveseljavati mališane s redovnim predstavama te će uz ograničen broj gledatelja u dva termina igrati predstavu "Karius i Baktus".

Predstava će biti izvedena u prostorijama tog kazališta u petak, 19. lipnja od 19 sati i u subotu, 20. lipnja u redovnom terminu od 11 sati.

"Karius i Baktus je naša višestruko nagrađivana predstava. U Norveškoj je to kultna knjiga dječje literature, a predstava je vrlo aktualna i korisna jer utječe na razinu zdravstvenog odnosa prema higijeni usta. Puna je nenametljive didaktike i mudrosti za malu djecu. Mali Marko obožava slastice, ali ubrzo ima problema sa zubićima. Zbog neredovnog čišćenja zubi obolijevaju, a u ustima se stvaraju mala 'stvorenja' koja kvare zube i izazivaju zubobolju. Zubar je taj koji će riješiti problem, a mali Marko će shvatiti da je svakodnevna briga o higijeni zuba neophodna", priopćili su iz Lutkarskog kazališta.

Predstava traje 40 minuta, a prigodna je za djecu iznad 3 godine.

U predstavi igraju: Jadranka Popović Miljko, Tibor Oreč i Anela Planinić.

Kopirati
Drag cursor here to close