Godišnja nagrada

Za doprinos u dramskom odgoju nagrađeni Jurinko Raič i Željko Milošević

Kultura / Kazalište | 28. 11. 2017. u 11:06 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu Međunarodnog dana dramskog odgoja, u Mostaru su u ponedjeljak navečer na Memorijalnoj sceni 2532 Mostarskog teatra mladih uručene nagrade i priopćena odluka o godišnjim nagradama Centra za dramski odgoj.

Jurinku Raiču uručena je godišnja nagrada za menadžment u kulturi "Safet Ćišić", a Željku Miloševiću međunarodna nagrada za doprinos razvoju dramskog odgoja "Grozdanin kikot".

Što se tiče godišnjih nagrada Centra za dramski odgoj, ove godine nagradu za trajni doprinos razvoju dramskog odgoja u Bosni i Hercegovini dobila je Jelena Trepetova - Kostić iz Banja Luke, a nagrada za doprinos razvoju dramskog odgoja u Bosni i Hercegovini pripala je Gimnaziji Bugojno.

Godišnja priznanja za postignuća u području dramskog odgoja u protekloj sezoni ili školskoj godini pripala su Josipi Bogić i Ameli Kavazbašić iz Jajca za uspješan stvaralački, stručni, metodički i organizacijski dramsko - odgojni rad u lokalnoj zajednici, a iz istog razloga nagrađena je i dramska grupa nižih i viših razreda "Sedma" iz JU "Sedma osnovna škola" Blažuj.

Nakon dodjele nagrada ansambl Mostarskog teatra mladih u čast nagrađenih odigrao je predstavu "Mir" rađenu po Aristofanovu tekstu, u režiji Seada Đulića.

 

Kopirati
Drag cursor here to close