Narodno pozorište Mostar

"Identitluk" se natječe na dva festivala

"Huzur" donosi priču o borbi, suočavanju s najtežim ljudskim strahovima, o slobodi i odgovornosti.
Kultura / Kazalište | 05. 05. 2021. u 11:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstava "Identitluk" autorski projekat ansambla predstave, redateljice Tanje Miletić Oručević i dramaturga Dragana Komadine, prema motivima djela Amina Maaloufa, izabrana je u natjecateljski program na još dva festivala.

Riječ je o festivalu "45. Dani satire Fadila Hadžića" koji će biti održan u lipnju ove godine u organizaciji Satiričkog kazališta Kerempuh iz Zagreba i XX festivalu bh. drame Zenica 2021 koji će biti održan u rujnu ove godine u organizaciji Bosanskog narodnog pozorišta Zenica.

Do planiranih gostovanja na festivalima, u Narodnom pozorištu u Mostaru nastavlja se redovnim repertoarom pa tako će na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u Mostaru u petak, 07. svibnja biti odigrana predstava "Huzur" autorice Martine Mlinarević, u režiji Alme Lapajne, s početkom u 18:00 sati.

"Huzur" donosi priču o borbi, suočavanju s najtežim ljudskim strahovima, o slobodi i odgovornosti.

Predstava ukazuje na važnost prevencije i redovnost obavljanja mamografskih i ultrazvučnih pregleda te potiče gledatelje na razmišljanje o tome što može zadesiti nas ili nekoga tko nam je najbliži.

Vrlo važna društvena tema koja je kompleksna, univerzalna i vječna. Sva pitanja koja se prožimaju kroz predstavu zapravo čovjek sam sebi postavlja kroz proces gradnje civilizacije.

Svi zainteresirani za predstavu "Huzur" imaju priliku gledati i u terminu petak, 28. svibnja u 18:00 sati.

Predstava će biti izvedena uz poštivanje svih mjera i naredbi Kriznog stožera FBiH koje su na snazi. Broj mjesta je ograničen!

Cijena ulaznice iznosi 10 KM, s popustom za učenike, studente i umirovljenike 5 KM.

Ulaznice su u prodaji na blagajni NPM-a svakim radnim danom od 9 - 14 sati, na dan igranja predstave od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati.

Rezervacije: na broj 036/550-128, mail: [email protected], porukom u inbox na Facebook ili Instagram stranici Narodnog pozorišta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close