Za Anu Ritu

“Hotel Plaza” s Glamočakom i Žalicom u petak u NPM-u u humanoj misiji

Ispred Narodnog pozorišta Mostar će biti i volonteri koji će prikupljati novac za liječenje Ane Rite Puljić i svi se mogu uključiti u akciju pomoći.
Kultura / Kazalište | 12. 10. 2017. u 15:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodno pozorište Mostar pridružilo se akciji pomoći za trogodišnju Anu Ritu Puljić, djevojčicu koja nikad nije stala na svoje noge, a velika joj želja da pleše s prijateljicama: u dogovoru s obitelji djevojčice, Narodno pozorište Mostar će u petak, 13. 10. u 20 sati izvesti humanitarnu predstavu “HOTEL PLAZA” u kojoj igraju i poznati bh. glumci Jasna Žalica i Admir Glamočak, višestruko nagrađivanu hit predstavu u režiji Admira Glamočaka - sav prihod od prodaje ulaznica bit će doprinos za liječenje, kao i poziv svima da pomognu onoliko koliko su u mogućnosti, priopćeno je.

Cijena ulaznice je standardna za predstave u produkciji NPM-a: 7 KM, s popustom 3,50 KM, ali napominjemo da će u petak u 20 sati ispred Narodnog pozorišta Mostar biti i volonteri koji će prikupljati novac za liječenje Ane Rite Puljić i svi se mogu uključiti u akciju pomoći, priopćeno je.

Djevojčica boluje od teške bolesti mišića, spinalne mišićne atrofije koja nažalost zahvaća i pluća tako da djeca s tom dijagnozom do četiri godine završe na respiratoru, a jedina nada je liječenje u Njemačkoj.

“Hotel Plaza” – tri para, tri priče u jednoj noći u hotelu u New Yorku. Predstava o prolaznosti, vremenu, starenju, ljubavi; zabavna i duhovita. Podsjeća nas na naše snove i pitanje koje ne smijemo zaboraviti postavljati sebi: Jesmo li sretni? Predstavom “Hotel Plaza” u petak Narodno pozorište Mostar pridružuje se akciji za pomoć Ani Riti Puljić za sretnije djetinjstvo!

U predstavi igraju Jasna Žalica, Admir Glamočak, Emir Spahić, Fatima Kazazić, Amela Kreso, Emir Sejfić, Ajla Hamzić i Saša Oručević.  Sjajnu kostimografiju i scenografiju potpisuje Amra Zlufikarpašić.

 

 

Ulaznice za predstave  u Narodnom pozorištu Mostar možete kupiti na blagajni NPM-a od 9 - 14 sati,  rezervirati na telefon 036/550-128, e- mail: [email protected] ili porukom u inbox na facebook stranici Narodnog pozorišta Mostar. Na dan održavanja predstave blagajna je otvorena od 9 do 14 sati te od 18 do 20 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close