Uspjeh

Famozne 'Dame biraju' - kazališna predstava slavi svoju petu godišnjicu!

Sjajna glumačka ekipa, koju čine najperspektivniji bosanskohercegovački glumci, već je postala pravi miljenik naše publike, ali i publike širom regije.
Kultura / Kazalište | 09. 03. 2020. u 12:44 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od najgledanijih i najzabavnijih predstava u regiji 'Dame biraju', u režiji Admira Glamočaka i produkciji Altteatara, koja se bliži svom 300. izvođenju, uz ogroman uspjeh u cijeloj regiji, slavi svoju petu godišnjicu.

Sjajna glumačka ekipa, koju čine najperspektivniji bosanskohercegovački glumci, već je postala pravi miljenik naše publike, ali i publike širom regije.

Predstava na koju se gledateljice i gledatelji vraćaju po nekoliko puta, na kojoj se nerijetko dogodi i prava stadionska atmosfera postala je sinonim za urnebesnu komediju. O kvalitetu i simpatijama publike prema ovom kazališnom komadu govori i činjenica da su karte za najavljena gostovanja uvijek u potpunosti rasprodana.

Komedija prati sudbinu petorice mladića koje zatičemo u dokolici, besparici i letargiji. Oni svoje egzistencijalne probleme pokušavaju riješiti kroz posao stripera u noćnom klubu. I tako počinje njihova priča puna uspona i padova. Pripremajući se za nastup suočavaju se sa svojim strahovima, društvenim normama, ali i željom za uspjehom. Predstava obiluje plesnim točkama, osobenim karakterima protagonista, a sve to začinjeno je kvalitetnim bosanskohercegovačkim humorom, koji nije sam sebi svrha, nego pogađa u srž društva i okolnosti u kojima živimo.

“Dame biraju” je od petka na mini turneji po Hrvatskoj, gdje su gostovali u Zagrebu i Šibeniku. A odmah nakon toga slijedi i mini turneja po BiH; Tuzla 13. ožujka - BKC, Mostar 14. ožujka – Kosača i Zenica 15. ožujak - BNP. Zato osigurajte svoje mjesto u gledalištu na vrijeme.

Kopirati
Drag cursor here to close