Predstava

Puna vreća želja u Lutkarskom kazalištu Mostar

Predstava je prigodna za djecu od 3 godine.
Kultura / Kazalište | 18. 11. 2020. u 11:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U petak 20. studenog u 18 sati i u subotu 21. studenog u 11 sati u Lutkarskom kazalištu Mostar igrat će se predstava Puna vreća želja koju je po tekstu Mire Gavrana režirao Ivan Kristijan Majić.

U subotu će ovom predstavom obilježiti Noć teatra 2020. koju u Bosni i Hercegovini i ove godine koordinira Bosansko narodno pozorište Zenica.

Predstave se igraju uz ograničen broj posjetitelja.

"Puna vreća želja" je nastala u sklopu projekta „IRENE: lnterregional Renewable & ENErgy efficiency network" odobrenog iz Programa prekogranične suradnje Hrvatska - Bosna i Hercegovina - Crna Gora 2014.- 2020.

Riječ je o predstavi koja za cilj ima razvijanje svijesti o zaštiti okoliša i očuvanju prirode.

O predstavi:

U šumi, koja je dom životinjama, sve je više smeća. Medo i Zeko navikli su se već na život u svome prljavom domu, pa su se čak počeli i veseliti smetlarskom kamionu koji u šumi istovara smeće – jer tamo lako pronalaze hranu, ostatke medenjaka i mrkve!

Njihova prijateljica, djevojčica Irena, dolazi u šumu s pecaljkom u ruci, kako bi ulovila zlatnu ribicu. I životinje se uključuju u lov na ribicu, jer svatko za nju ima jednu želju, koju bi htio da mu se obistini.

Kako vrijeme odmiče, želja je sve više, puno, puno više od one poznate tri koliko za svoju slobodu ispunjava ribica. Umjesto pune vreće ostvarenih želja Medo, Zeko i Irena otkrit će da nisu sve želje jednake i da se samo za one prave isplati potruditi.

U predstavi igraju: Anela Planinić, Tibor Oreč i Ivan Nevjestić.

Predstava je prigodna za djecu od 3 godine.

Iz Lutkarskog kazališta mole sve posjetitelje da poštuju epidemiološke mjere pri posjeti kazalištu koje su objavljene na našim društvenim mrežama i na ulazu u dvoranu: obavezno nošenje zaštitnih maski, dezinfekcija ruku pri ulasku kao i ostale mjere preventivne zaštite.

Budući da je broj posjetitelja ograničen mole da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem službene facebook stranice također svaki radni dan od 9 do 14 sati.

Rezervirane ulaznice kupite najkasnije 20 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava.

Kopirati
Drag cursor here to close