14. studenog u Kosači

Dijelimo ulaznice: Budite dio hit komedije ''Kako život'' u Kosači

Ulaznice po cijeni 10 KM možete kupiti na blagajni Kosače, svaki dan od 13 do 20 sati.
Kultura / Kazalište | 13. 11. 2017. u 11:40 Bljesak.info
Kako život (trailer)

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osvojite 2x2 ulaznice za predstavu 'Kako život', praizvedbom teksta nagrađivane domaće autorice Nine Mitrović,  koja gostuje u utorak,  14. studenog, u Velikoj dorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače s početkom u 20 sati.

Bljesak.info u suradnji s HD herceg Stjepan Kosača, daruje svoje čitatelje s 2x2 ulaznice za predstavu. Svoje podatke s naznakom ''Za predstavu Kako život'', šaljite na [email protected]. Dobitnice ulaznica su: Sejla Pjevo -Avdić i Žaneta Buhovac

Predstava se bavi humorističnim stranama života u domu za umirovljenike, a rađena je na bazi opsežnog istraživanja i brojnih intervjua autorice Nine Mitrović s korisnicima i zaposlenicima zagrebačkih domova za umirovljenike.

Svi dobro znamo da postoje marginalne skupine u socijalnim slojevima, ali i u društvu kao cjelini. Primjerice, političari ignoriraju članove  drugačijih stranaka, muškarci (uz izuzetke) podcjenjuju žene (to će im jednom  doći glave), rasne, nacionalne i vjerske netrpeljivosti su dio svakog nacionalnog dizajna i da ne nabrajam dalje... No, postoji skupina (vrlo velika i sve veća) ljudi koje svi „šikaniraju“ mada im tepaju: zlatno doba, treća životna dob – ukratko: starci!

Tamo se i voli i vodi ljubav, i svađa se i miri, čak i tulumari. I tamo se živi. Delikatni detalji takvog života u ovoj sjajnoj drami Nine Mitrović, izazivat će vam katarzični koktel smijeha i suza. Smijat ćete se od tuge i plakati od smijeha. Sjetit ćete se svojih roditelja i svoje djece i sebe i svoje uloge u priredbi života.

Prvaci hrvatskog glumišta, Biserka Ipša, Siniša Popović, Vinko Kraljević te Ana Begić, u alternaciji s Ecijom Ojdanić, u režiji Ivana Lea Leme i produkciji Kazališta Moruzgva, dat će vam odgovor na pitanje kako život.

Ulaznice po cijeni 10 KM možete kupiti na blagajni Kosače, svaki dan od 13 do 20 sati.

Dobro došli da se zajedno nasmijemo!

Kopirati
Drag cursor here to close