Dani sv. Nikole Tavelića

Čarobnjak iz Oza u Tomislavgradu

Voditeljice ove škole Zrinka Lukač istaknula je kako je scenarij utemeljen na najpoznatijoj modernoj bajci koja nam kroz klasičnu priču o borbi između dobra i zla poručuje da sva moć i snaga za pobjedu nad zlom i stizanje do cilja zapravo leži u nama
Kultura / Kazalište | 10. 07. 2021. u 11:41 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Škola mjuzikla i glume Kulturno informativnog centra iz Tomislavgrada u petak je ,u sklopu manifestacije "Dani sv. Nikole Tavelića", u kino dvorani u Tomislavgradu održala premijeru mjuzikla "Čarobnjak iz Oza".

Voditeljice ove škole Zrinka Lukač istaknula je kako je scenarij utemeljen na najpoznatijoj modernoj bajci koja nam kroz klasičnu priču o borbi između dobra i zla poručuje da sva moć i snaga za pobjedu nad zlom i stizanje do cilja zapravo leži u nama samima.

Na ovom mjuziklu, kako je kazala, predano je mjesec i pol dana radilo društvo od ukupno devetnaest malenih plesača u dobi od 5 do 10 godina i osam glumaca od 11 do 15 godina, a svi oni su polaznici Škole mjuzikla i glume koja djeluje pri Kulturno informativnom centru u Tomislavgradu.

Video: Tomislavgrad: Čarobnjak iz Oza
Kopirati
Drag cursor here to close