Mjesec studeni

Brojnim sadržajima Lutkarsko kazalište Mostar proslavlja rođendan

Započeli su u utorak, 12. studenoga, posjetom Rehabilitacijskom centru za osobe s posebnim potrebama Sveta Obitelj u Mostaru. Najmlađim korisnicima ovoga centra poklonili su predstavu Tvrdoglavko.
Kultura / Kazalište | 22. 11. 2019. u 19:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Brojnim sadržajima Lutkarsko kazalište Mostar proslavlja rođendan

Mjesec studeni u Lutkarskom kazalištu Mostar prolazi u veselom i slavljeničkom raspoloženju. Naime, lutkari proslavljaju 67. rođendan.

Foto: PR / Lutkarsko kazalište Mostar proslavlja rođendan s mališanima

Kao što i priliči jednoj rođendanskoj proslavi, bili su pozvani svi  prijatelji, mališani a i oni malo veći, iz grada na Neretvi ali i okolice. Ideja je bila ponuditi  publici lutkarske sadržaje. Tijekom cijele godine Kazalište je obasuto  darovima mališana, dolaskom na predstave, njihovim osmjesima i zadovoljstvom, te zajedničkim druženjem. Zato su ih za svoj rođendan, odlučili darovati raznim sadržajima.

Foto: PR / Brojnim sadržajima Lutkarsko kazalište Mostar proslavlja 67. rođendan

Započeli su u utorak, 12. studenoga, posjetom Rehabilitacijskom centru za osobe s posebnim potrebama Sveta Obitelj u Mostaru. Najmlađim korisnicima ovoga centra poklonili su predstavu Tvrdoglavko. U popodnevnim satima, u predvorju kazališta, organizirali su kratku radionicu. Bilo je to veselo druženje uz rođendansku bajku s  prijateljicom i književnicom za djecu Milenom Jukić Bandić. Radionica je bila namijenjena djeci od 6 do 9 godina, a prijave su bile besplatne.

Foto: PR / Brojnim sadržajima Lutkarsko kazalište Mostar proslavlja svoj rođendan

U petak, 15. studenoga, na datum rođendana, ugostili su dvije osnovne škole: Osnovnu školu Stolac i Osnovnu školu Crnići i u dva termina je odigrana predstava Tigrić koja već 20 godina uveseljava vjernu publiku. Djeci su povodom rođendana ulaznice za predstavu bile besplatne.

Uz proslavu 67. rođendana obilježili su i Međunarodni dan djeteta ugostivši mališane iz OŠ Bartola Kašića.



Kopirati
Drag cursor here to close