Mostar

Brojne aktivnosti eMTeeM-a za spas scene

Odmah po povratku iz Trebinja, u utorak, 27. kolovoza na MEMORIJALNOJ SCENI 2532 sa početkom u 20,30 sati predstavom "Uspavanka za Mladenku" bit će otvoren 44. MOSTARSKI TEATARSKI FESTIVAL - Festival autorske poetike
Kultura / Kazalište | 26. 08. 2019. u 10:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski teatar mladih u nedjelju, 25. kolovoza nastupio je u Jablanici na Festivalu omladinske kulture i aktivizma PYAF sa predstavom "Maslinova grana" u režiji Amre Prutina. Sinošnja izvedba bila je 106-ta repriza ove predstave koja na ironizirajući način progovara o svim našim podjelama i životu u podijeljenim zajednicama iz vizure mladih ljudi. 

Već danas ansambl eMTeeM-a putuje u Trebinje gdje će u okviru programa Omladinskog kazališnog kampa i festivala AGON u Domu mladih izvesti 23-ću reprizu predstave "Uspavanka za Mladenku" koja govori na poetsko-dokumentarni način o strašnom zločinu iz 1993. godine koji se dogodio u selu Grabovica na domak Mostara.

Odmah po povratku iz Trebinja, u utorak, 27. kolovoza na MEMORIJALNOJ SCENI 2532 sa početkom u 20,30 sati predstavom "Uspavanka za Mladenku" bit će otvoren 44. MOSTARSKI TEATARSKI FESTIVAL - Festival autorske poetike.

''Paralelno sa ovim aktivnostima u eMTeeM-u i oko njega odvija se prava drama za spas MEMORIJALNE SCENE 2532, jer do 31. kolovoza treba uplatiti sve zaostale najamnine za prostor ili ga napustiti. Brojni prijatelji eMTeeM-a i građani Mostara daju značajan doprinos da se ovaj problem prevaziđe'', poručili su iz ove kuće.

Kopirati
Drag cursor here to close