Kosača

Brodolomke u Mostaru potvrdile status hit predstave

Brodolomke u studenom slave 100.-tu izvedbu, nakon samo 13 mjeseci igranja.
Kultura / Kazalište | 11. 10. 2019. u 08:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kazalište Moruzgva i Ludens Teatar iz Zagreba gostovali su u četvrtak u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosači s novom predstavom ''Brodolomke''.

Predstava je  dirljiva i tragikomična priča o četiri žene zarobljene na jednom mjestu, mjestu odvikavanja od ovisnosti, u ovom slučaju od alkohola, a sve ono što se događa, događa se s razlogom.

Foto: Bljesak.info / Predstava Brodolomke u Mostaru

Naime, voditelj ustanove nastoji svojim pacijenticama pomoći da se suoče s novonastalim stanjem a ponajprije sa samim sobom. E tu tek nastaje prava priča, bez zadrške i lektoriranja. Jer  valja izbaciti iz sebe sve nezadovoljstvo, suočiti se s problemom, nadvladati ga, otkriti nove mogućnosti i u konačnici promijeniti vlastitu sudbinu.

Za uživanje u predstavi su svakako su zaslužni vrsni glumci: Sanja Milardović, Nataša Kopeč, Lada Bonacci, Iva Visković i Sven Šestak.

Njihove nevjerojatne transformacije, glumačko autorstvo  i vještina, ples i pjesma, duhovitost i neposrednost jednostavnost i kompleksnost svakog ponaosob, najbolji su primjeri vrhunske izvedbene umjetnosti.

Brodolomke u studenom slave 100.-tu izvedbu, nakon samo 13 mjeseci igranja.

Mostarska publika pljeskom i ovacijama potvrdila da su Brodolomke doista hit predstava.

Kopirati
Drag cursor here to close