Zagarantirana zabava!

Bljesak daruje ulaznice za hit komediju: 'BALKANSKI SEX i GRAD' pred Mostarcima

U predstavi glume: Ana Ćuk Katarina Korsa kao Čupka, Jovana Jelovac Cavnic kao Čarna, voditelj-'muška zvjerka' je Marko Dolaš. Redatelj i tekst: Stanko Holcer.
Kultura / Kazalište | 14. 03. 2018. u 12:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Urnebesna komedija 'BALKANSKI SEX i GRAD – Čipka i čokolada' gostuje u četvrtak 15. ožujka s početkom u 20 sati u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače u Mostaru.

Ulaznice za tu predstavu možete pronaći na blagajni dvorane po cijeni 15 KM.

U predstavi glume: Ana Ćuk Katarina Korsa kao Čupka, Jovana Jelovac Cavnic kao Čarna, voditelj-'muška zvjerka' je  Marko Dolaš. Redatelj i tekst: Stanko Holcer.

Inače, predstava je  osmišljena kao Balkanski  sex  i grad u kojem  plavuša po imenu Čupka i  crnka po imenu Čarna kao dvije najbolje prijateljice pričaju o svojim iskustvima iz života. Uvijek aktualni muško-ženski problemi prikazani su u ovom scensko-glazbenom performansu.

Nasmijat te  se uz ''Balkanski sex i grad'' uzbudljiv performans nastao na osnovu knjige ''Čipka i čokolada'' autora Danijela Božičković Radulović i Antileta Ana Živković , koji na duhovit način predstavlja mnoga pitanja koja muče suvremenu ženu i muškarca na Balkanu. Oni će na pozornici oživeti sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među ljubavnim parovima koja nemaju kraja.

Naime, američka serija ''Sex i grad" osvojila je cijeli svijet baveći se baš njima, a sad i naša regija ima nešto slično, priopćili su organizatori. Po uzoru na prijateljice iz Newyorka koje muke muče sa muškarcima i glavne junakinje ove komedije, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerješive probleme, dok Marko Dolaš igra našeg Zvjerku.

Glavne junjakine ove komedije muke muče sa muškarcima, Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje nerešive probleme, Čupka  je sretno udana, majka troje djece, a Čarna  je još uvijek slobodna i traži čovjeka svoga života. Njih dvije vode potpuno drugačije živote, a ipak se savršeno razumiju.

Osmišljena je kao komična priča u kojoj dvije najbolje prijateljice, plavuša po imenu Čupka i crnka po imenu Čarna, razmjenjuju svoja iskustva iz života i razgovaraju o uvijek aktualnim muško-ženskim problemima. Glumci na pozornici oživljavaju sva ona mirenja, razmirice, preispitivanja među parovima koja nemaju kraja. Čarna i Čupka, svakodnevno analiziraju svoje ''nerješive'' probleme, dok Zvjerka, Marko Dolaš tumači lik zgodnog zavodnika.

Kako do ulaznica?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je poslati e-mail s odgovorom na pitanje: Tko glumi Zvjerka, zgodnog zavodnika u predstavi?

Odgovor je potrebno poslati na [email protected] s naznakom ''Balkanski sex i grad', zajedno s kontakt podacima (ime i prezime, adresa, kontakt telefon).

Ulaznice su osvojili - Arijana Knezović i Sanda Pandža

Kopirati
Drag cursor here to close