Mostar

''Betlehemska crna ovca'' u Lutkarskom

U Lutkarskom kazalištu Mostar igrat će se predstava ''Betlehemska crna ovca''.
Kultura / Kazalište | 06. 12. 2017. u 12:12 Bljesak.info
Kopirati
 Foto: Betlehemska crna ovca/ Lutkarsko kazalište

U subotu, 9. prosinca 2017. u 11,00 sati u Lutkarskom kazalištu Mostar igrat će se predstava „Betlehemska crna ovca“.

 U predstavi igraju: Jadranka Popović Miljko, Marta Haubrich, Tibor Oreč, Ružica Bošković, Ivan Nevjestić i Anela Planinić.

 ''Priča o maloj Ružici i njezinoj obitelji, o zloj zmiji i o tome kako je Ružica darivala "malo ljudsko janje" koje se tek rodilo, samo je još jedna od bezbroj priča kojima beskrajan niz ljudi već dva tisućljeća slavi najradosniji dan na kugli zemaljskoj, događaj Rođenja. Za neke to je samo lijepa priča, za mnoge od nas istina koja se dogodila jedanput, ali se događa i svaki dan, tu iza ugla, na susjedovu pašnjaku, u našem neboderu, u mom stanu, u tvom srcu. Da bismo proslavili djetetovo rođenje, kitimo jelku, postavljamo jaslice, jedemo puricu, darujemo jedni druge, pomažemo siromašnima, idemo u crkvu, pjevamo pjesme i ... pišemo priče. Jer svatko od nas ima pravo na svoj način voljeti Djetešce'', navodi se u priopćenju Lutkarskog kazališta.

 Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Lutkarskog kazališta Mostar po cijeni od 3 KM, sa početkom prodaje jedan sat prije početka predstave.

Autorica: Livija Kroflin

Režija: Zvonko Festini

Likovna oprema: Mojmir Mihatov

Izrada scenografije i lutaka: Mojmir Mihatov i Dragan Pezelj

Glazbena oprema: Davor Grzunov

Lektor: Velimir Laznibat

Asistent redatelja: Petar Šurkalović

 

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.