Mostar

'Betlehemska crna ovca' u Lutkarskom kazalištu

Predstava traje 40 minuta, a prigodna je za djecu iznad 3 godine.
Kultura / Kazalište | 09. 12. 2020. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lutkarsko kazalište Mostar će u ovom tjednu igrati predstavu 'Betlehemska crna ovca'.

Predstava će se igrati u dva termina, u petak 11.12.2020. u 18 sati i subotu 12.12.2020. u 11 sati.

'Betlehemska crna ovca' govori o maloj ovčici Ružici i njezinoj obitelji, o zloj zmiji i o tome kako je Ružica darivala ''malo ljudsko janje'' koje se tek rodilo…

''Drago nam je da je baš u našemu kazalištu bila praizvedba teksta Betlehemska crna ovca autorice Livije Kroflin davne 2004. godine. Premijera predstave u režiji Zvonka Festinija bila je 03.12.2004. na Maloj sceni HNK a predstava od tada svake sezone u blagdansko vrijeme oduševljava nove naraštaje djece i imala je 202 reprizna izvođenja. Livija Kroflin je u suradnji sa Nakladom Semafora prošle godine izdala slikovnicu za djecu - Betlehemska crna ovca'' – priopćeno je iz Lutkarskog kazališta Mostar.

U predstavi igraju: Jadranka Popović Miljko, Marta Haubrich, Tibor Oreč, Ružica Bošković, Ivan Nevjestić, Anela Planinić

Predstava traje 40 minuta, a prigodna je za djecu iznad 3 godine.

Iz LKM napominju sve posjetitelje da poštuju epidemiološke mjere prilikom posjete kazališta (maska u zatvorenom obavezna je za odrasle i djecu iznad 6 godina).

''Budući da je broj posjetitelja ograničen molimo vas da osigurate svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 svaki radni dan od 9 do 14 sati ili putem naše službene Facebook stranice, također svaki radni dan od 9 do 14 sati'', priopćili su iz ovog Kazališta.

Napomena: Rezervirane ulaznice preuzmite najkasnije 20 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava.

Kopirati
Drag cursor here to close