Navratite!

Bajka TO GO u mostarskom parku Zrinjevac

Male, praktične forme, koje u sebi ipak kriju svu čaroliju kazališta, od ovoga će petka, u 17 sati učiniti park Zrinjevac privremenom scenom Lutkarskog kazališta Mostar...
Kultura / Kazalište | 15. 09. 2021. u 11:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bajka TO GO ciklus je kratkih predstava, osmišljenih kao odgovor na ova izazovna vremena. Predstave su to osmišljene za izvedbu u bilo kojem prostoru; vrtiću, školi, na ulici ili pak u hladu kakvog velikog drveta u parku.

Epidemija je velik izazov za kazališta, a upravo ovim novim ciklusom, Lutkarsko kazalište Mostar, želi osigurati kontinuitet izvođenja predstava za najmlađe u promjenjivim okolnostima u kojima se nalazimo. Male, praktične forme, koje u sebi ipak kriju svu čaroliju kazališta, od ovoga će petka, u 17 sati učiniti park Zrinjevac privremenom scenom Lutkarskog kazališta Mostar te divnom kulisom za čak 3 premjerna naslova.

Tako će djeca uz šetnju, boravak na otvorenom i igru, moći u parku Zrinjevac ovoga petka sudjelovati i na premijeri predstave Crvenkapica i zli vuk, koju izvode Anela Planinić i Tibor Oreč u 17 sati, na premijeri predstave Tri praščića u 17:45 u izvedbi Ivana Nevjestića i Ježeve kućice u izvedbi Marte Haubrich s početkom u 18:30.

''Izaberite priču za sebe i svoje malene pratitelje, ili ako ste veliki ljubitelj kazališta, pogledajte sve tri te uživajte u novom projektu mostarskih lutkara. Veselimo se vašem dolasku i želimo još puno naslova i stotine izvedbi našim Bajkama TO GO!'', poručili su iz ove kazališne kuće.

U slučaju kiše, predstave će se održati po najavljenom rasporedu u prostorima Lutkarskog kazališta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close