25. kolovoza

Andrija Milošević: Dođite, bit će fino, a možda se netko uda ili oženi

Zvijezda serije „Andrija i Anđelka“ Andrija Milošević u Međugorje stiže nakon izvedbe ove predstave u Banja luci.
Kultura / Kazalište | 23. 08. 2021. u 11:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Dragi moji Hercegovci, posebno tko se nije oženio ni udao još. Dolazim s jednom komedijom „Idem putem pa zagrlim drvo“. Da vidite kako je kad majka traži sinu ženu. Bit će fino, a možda se netko i uda ili oženi'', kazao je Andrija Milošević u video najavi predstave s kojom stiže u srijedu, 25. kolovoza od 20.30 sati u Herceg etno selo Međugorje.

U slučaju kiše, predstava će umjesto u amfiteatru, biti izvedena u dvorani Herceg etno sela.

Organizatori su priopćili kako je u prodaji posljednji kontingent od 200 ulaznica, koje se mogu kupiti na blagajni Herceg etno sela, info pultu MepasMall-a i online preko kupikartu.ba gdje su cijene niže 15% za plaćanje Visa karticom.

Zvijezda serije „Andrija i Anđelka“ Andrija Milošević u Međugorje stiže nakon izvedbe ove predstave u Banja luci.

Monodrama ove glumačke zvijezde odmah je po izvođenju postala hit, a tome svjedoče rasprodane dvorane diljem regije.

Tekst za predstavu napisao je Miodrag Karadžić, koji je do sada stvorio mnogo uspješnih komedija i likova u njima, a režirala ju je Jana Maričić.

"Idem putem za zagrlim drvo" priča je o sinu jedincu koji u četrdesetoj godini traži idealnu ženu za brak, a u njegova mama mu u tome pomaže i vodi glavnu riječ. Ona ga ipak bolje poznaje od njega samog, a i zna šta bi mu kao njenom sinu bilo najbolje.

Njegovo je srce slomljeno zbog prve ljubavi, a mama pokušava da zaliječi bol raznim kandidatkinjama, te tako naš junak prolazi kroz iskustva o kojima nije ni sanjao… Ne propustite priliku dobro se nasmijati!

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close