Hit predstava

Anđelka Prpić s predstavom ''Šta me snađe?'' dolazi u Mostar

Anđelka Prpić s predstavom ''Šta me snađe?'' 6. travnja gostuje u Mostaru
Kultura / Kazalište | 12. 03. 2018. u 09:05 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plakat događaja

Jedna od najpopularnijih glumica u regiji, koju je publika na Balkanu upoznala preko hit serije ''Andrija i Anđelka'', Anđelka Prpić nastavlja bosanskohercegovačku turneju sa predstavom ''Šta me snađe?'' u domu herceg Stjepan Kosača 6. travnja, priopćeno je.

Masovna monodrama, predstava u kojoj igra 12 različitih likova, pisana je namjenski za Anđelku. Autorski je potpisuje jedan od najpoznatijih scenarista danas, Nebojša Romčević, a redateljski je uobličio Branko Đurić - Đuro.

''Nema tu neke pretjerano egzotične priče. Jednostavno sam kao neko tko je dosad radio serije i TV projekte, poželjela da 'upoznam svoju publiku', a predstava je za mene oduvijek bila i san i pustolovina. Snovi postaju stvarnost samo ako ih slijedimo, a razlika između sna i pustolovine je što sam se usudila da kažem 'da' izazovu. Tada sam i okupila profesionalce u svom poslu, da 'šteta bude što manja'', istaknula je Anđelka Prpić.

Predstava „Šta me snađe?“ nije monodrama, nije ni stand - up, već  jedna interaktivna suvremena komedija koja zabavlja gledatelje na sofisticiran način. U predstavi Anđelka demonstrira svoj posebni talent i pokazuje cijelu lepezu šarmantnih karakterističnih likova koji plijene pažnju i dižu ritam predstave od početka do kraja.

Karte za predstavu ''Šta me snađe'' su u prodaji u sustavu kupikatu.ba i na biletarnici doma herceg Stjepan Kosača.

Kopirati
Drag cursor here to close